Läger

Lärsätersgården har använts för tre veckors barnläger för ett 30-tal barn och ledare, men gården fungerar även för sällskap som är färre tex. föräldragrupper, körer, dansgrupper eller andra intressegrupper.

Konferens

Är du företagsledare för det lilla eller medelstora företaget? Vill du att din personal ska kunna åka på konferens utan att det ska kosta mer än det smakar?
Då är Lärsätersgården för er. Här kommer ni bort från vardagens stress och kommer ut i naturens lugn. Ni kanske har flera nya medarbetare, då kan ni laga konferens lunch tillsammans som en del i er team building.

Fest

Ska ni ha dop, konfirmation eller bröllop?
Fyller du jämt och känner att ditt hem blir för litet när det kommer mycket folk?

Då är det såklart Lärsätersgården ni ska hyra. Det räcker med alla andra utgifter när man ska ha fest, då vill man inte att lokalen ska kosta mer än halva budgeten.
Lärsätersgården är ett bra alternativ för dig som vill ha en rymlig lokal med övernattningsmöjligheter för dina gäster.

Minnesstund

Har du förlorat någon närstående och vill ha en lokal för minnesstunden? Kanske har ni släkt och vänner som rest långt och behöver övernattningsmöjligheter. På Lärsätersgården hittar du både boende och lokal kombinerat. Vi har ett bra kök för cateringfirman eller om ni sköter minnesstunden själva.